The Suitcase presenteert debuutalbum ‘Pictures’ in Grenswerk

BREAKING NEWS! Op vrijdag 2 juni presenteren we ons langverwachte debuutalbum ‘Pictures‘ in Grenswerk, Venlo. We kunnen niet wachten om te delen waar we al die tijd zo hard aan hebben gewerkt. Zet 2 juni 2017 dus in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Het album is een verzameling van rauwe en gevoelige popsongs met invloeden van soul en rock. Het album is geproduceerd door Jurriaan Sielcken, bekend van onder andere Jett Rebel en Lucas Hamming.

Voor de realisatie van dit album namen we alle tijd om te schrijven en de verschillende nummers uit te werken. Uiteindelijk doken we tien dagen de studio in om alle tracks vast te leggen. Het album is in november vorig jaar opgenomen in de gloednieuwe Trypoul Recording Studios onder leiding van producer Jurriaan Sielcken.

De album release start vanaf 20:30 uur in het eetcafé van Grenswerk. Toegang is gratis.

Insta_Square_Pictures